Sähköurakointia Jyväskylästä

Sähköurakointi kuuluu olennaisesti palveluvalikoimaamme. Saat meiltä kokonaisvaltaista alan palvelua avaimet käteen -periaatteella tehtynä, eli vastaamme tarvittaessa koko urakasta aina sen suunnitteluvaiheesta toteutukseen ja viimeistelyyn. 

Toteutamme sähköurakointia niin uudisrakennus- kuin saneerauskohteissakin palvellen sekä yksityisiä asiakkaita että yrityksiä – esimerkiksi sähköpuolen aliurakointi rakennusalan yrityksille onnistuu. Kohteitamme ovat myös teollisuushallit, rivitalot, omakotitalot ja toimitilat.

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjousta

Kun sähköurakointi osoittautuu tarpeelliseksi, kutsu ammattilainen hoitamaan se varmalla otteella. Ota yhteyttä Jyväskylän ja koko Keski-Suomen sekä Etelä-Suomen alueilla toimivan Sähköurakointi Harri Mehto Oy:n asiantuntijoihin ja kerro meille, miten voisimme parhaiten palvella juuri sinua – tai pyydä suoraan tarjous!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Pyydä tarjous, annan palautetta tai kysy lisää palveluistamme. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Sähköurakointi Harri Mehto Oy
Nuutintie 3
40270 PALOKKA

Y-tunnus: 18943365
Puh: +358400646936

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Sähköurakointi Harri Mehto Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kirjoita teksti tähän

harri.mehto@outlook.com